Vill du bli en en av oss?

Delar du vår passion att utveckla och utvecklas?

Hos oss på Ekonomi Roslagen präglas den positiva stämningen av viljan att göra bättre för våra kunder och för varandra. Tillsammans har vi roligt och samarbetar i stort och smått. Mixen av nya influenser och gedigen erfarenhet är en av hörnstenarna hos oss och ger oss alla möjlighet att ständigt lära mer och utvecklas.

I konsultrollen står kunden helt i fokus, att se till att kunden har de bästa förutsättningar vi kan ge är en stor drivkraft för oss. Ekonomi är en nödvändighet i alla verksamheter, det bästa vi vet är att bidra till att det sköts smidigare, mer effektivt och med bättre förståelse, så att våra kunder kan göra sina underverk hos sina kunder. Det är inte den klyscha det kan låta som, när vi säger att vi älskar ekonomi!

Vi hoppas träffa dig som har ett brinnande intresse för rådgivning i uppdragen och vill vara med och utvecklas tillsammans med oss på byrån. Hos oss arbetar du självständigt med eget uppdragsansvar, ges möjlighet att bli auktoriserad och vara en del av vår gemenskap.

Vi träffar gärna dig som delar vår passion, att utvecklas och utveckla genom att coacha våra kundföretag!

 

Kontakt

För frågor och mer information är du varmt välkommen att höra av dig! Skicka gärna din intresseanmälan till oss på info@ekonomiroslagen.se