Bokföra

Funderar du på att starta företag?

Att starta eget företag är en dröm för många och vare sig du vill starta aktiebolag eller enskild firma så är det mycket att tänka på. Även ett mindre företag som är verksamt lokalt måste bokföra och registrera händelser på rätt sätt enligt gällande lagstiftning. Hur mycket det kostar, vilka avgifter du ska betala och hur du redovisar och deklarerar är sådant som vi kan hjälpa dig med!

Karriär

Affärsplanen är viktig när du startar bolag

Drömmen om att starta eget företag är det många som har. Det är också många som skrider till verket. Hur långt du har kommit i dina planer är helt individuellt. Oavsett hur nära eller hur långt ifrån du är att förverkliga din dröm att starta företag så finns det bra hjälp att få. Det man börjar med vid uppstart av nytt företag är att ta fram en affärsplan. Den affärsplanen kan du sedan luta dig mot under hela processen fram tills dess att du kommit igång på allvar och driver ditt eget företag. En Redovisningskonsult är den perfekta hjälpen för dig som vill starta nytt eller som redan driver ett företag och behöver hjälp med allt från uppköp av lagerbolag till nyregistrering av bolag.

Många har redan varit hos NyföretagarCentrum och bollat sin affärsidé och kommer till oss när det är dags att sätta igång!

 

Deklaration

Registrera, ansöka och driva

Det är mycket att göra när du ska starta ett företag. Utöver en bra affärsplan så ska du bland annat lämna in en skatte- och avgiftsanmälan, registrera företaget, bestämma bolagsform och välja företagsnamnet. Det här kan en vi hjälpa dig med:

  • Utvärdera affärsplan
  • Köpa ett lagerbolag alternativt bilda ett nytt bolag
  • Finansiell rådgivning
  • Sätta rutiner för bokföring
  • Sköta deklarationer (inkomstdeklaration, skattedeklaration, momsdeklaration)
Kontakta oss

Skatterådgivning

Läs mer

Ombildning av företag

Läs mer

Företagsöverlåtelse

Läs mer

Ekonomistyrning

Läs mer

Starta företag

Läs mer