Smidig hantering av betalningar

Ditt företag hanterar oftast en hel del olika typer av betalningar, allt från leverantörsbetalningar till löpande betalningar som löner och moms. Det kan vara fördel att ta hjälp med företagets betalningar. In- och utbetalningar sköts med van hand av oss som bevakar och stämmer av kontot och ser till att betalningarna görs i tid och löper på smidigt. Med hjälp av oss får ditt företag ordning och reda i hanteringen av betalningar och du kan istället fokusera på din verksamhet.

Betalningsuppdrag för betalningar i tid

En viktig del av betalningsuppdraget är att fakturorna blir betalda i tid. Genom att överlåta hanteringen av företagets betalningar till oss kan du vara trygg med att de blir korrekt genomförda. Att ge oss dispositionsrätten till företagets bankkonto innebär ett stort ansvar. Att ha betalningsuppdrag hos oss är ett tryggt sätt att se till att betalningarna sköts på ett kvalitetssäkrat sätt.

Vi löser betalningsuppdragen åt dig

Betalningarna sker självständigt av oss, med eller utan din singering. Godkännandet från dig som kund sker genom attest av fakturor etc. Då vi ibland sköter hela ekonomiavdelningen åt företag så blir betalningsuppdraget en naturlig del i hanteringen.

Kontakta oss

Bokföring

Läs mer

Fakturering

Läs mer

Reskontra

Läs mer

Betalningsuppdrag

Läs mer

Avstämningar, ekonomirapporter

Läs mer