ledig tjänst

Vi kan fakturahantering

Fakturering och fakturahantering är ett administrativt arbete som ofta tar mycket tid från andra arbetsuppgifter i en verksamhet. Beroende på vilket typ av företag du har så varierar också behovet av att få hjälp med fakturahantering. Att en faktura blir rätt är viktigt. Inte bara för företagens trovärdighet utåt utan också för bokföringens skull.

Deklaration

Vi löser fakturafrågorna

Att se över företagets fakturahantering är bra på flera sätt. Vi erbjuder rådgivning i hur man fakturerar sina kunder, om hur lång tid bör det ta innan man fakturerar och om vad som måste finnas med på den faktura som företaget skickar ut. Hög kvalitet är viktig när det handlar om att be om att få betalt av sina kunder.

Snabb och enkel fakturering är ett tydligt tecken på ett friskt företag. Det är viktigt ur många aspekter att faktureringen löper på och att du är på det klara med exempelvis innehåll, utseende och utformning. För att fakturera är det viktigt att ha koll på vad som ska finnas med på fakturan men även hur följesedel och order skall paketeras.

Vi underlättar fakturahanteringen

Allt det lagen kräver av dig som leverantör som fakturerar kan vi hjälpa dig med! Det kan gälla exempelvis rådgivning inför fakturering eller hur du hantera dina fakturor smidigt med bra rutiner.

Kontakta oss

Bokföring

Läs mer

Fakturering

Läs mer

Reskontra

Läs mer

Betalningsuppdrag

Läs mer

Avstämningar, ekonomirapporter

Läs mer